Mød Woo og de andre bøsser


























Jeg er nu i Paris og heldet har allerede været med mig.
Hvad jeg troede skulle være et stort problem, nemlig at finde et gratis sted at sove har vist sig at være ganske let. 
Som jeg skrev tidligere havde jeg absolut ingen planer om hvad der skulle ske når jeg kom til Paris, så jeg fandt en oversigt over alle metro stationerne og valgte at tage til den der lød mest tiltalende, Belleville(beautiful village). Jeg var ikke klar over at Belleville bliver kaldt "LE PARADIS DES GAYS" men det er ganske rigtigt. Der er bøsser overalt! 
Efter jeg havde gået i området en time fandt jeg et sted at overnatte. Woo, en (meget) fimset og homoseksuel koreaner, som jeg faldt i snak med på en cafe tilbød mig at overnatte hos ham og han nu min vært. Jeg havde i virkeligheden ikke særlig mange betænkeligheder med at sige ja. Han virkede reel og jeg fortalte ham også hurtigt at jeg egentlig kun er til piger, hvertfald så tidligt på min rejse. 
Det er han helt cool med selvom vi deler seng.  
Jeg kunne umuligt have forestillet mig en bedre start på min rejse, for Woo har vist sig at være den bedste vært. Han var vist mig rundt i Paris, han har lavet koreansk mad til mig og i aftes tog han mig til en vanvittig bøsse fest( se billeder nederst på siden). Jeg fik omkring tyve tilbud til den fest. Det var satme sjovt. Jeg vil virkelig ønske at piger var ligeså direkte!
Selvom Woo har ekstremt løse håndled og til tider snakker som en pige, har han sgu lidt ændret min syn på homoseksuelle. Jeg er ikke homofob, men stadig troede jeg at bøsser kun drak lyserøde cocktails. Ikke Woo. Han er øl ekspert og drikker ikke andet. Det er hans drøm at starte et bryggeri en dag. Han har sågar været i Danmark hvor han b.la besøgte Hancock Bryggeriet i skive. Det er sgu langt ude. 


Selvom jeg er træt af at mit syrede Franske bøsse-eventyr allerede skal slutte i morgen, vil jeg forsøge at komme videre. Min plan er at tage bussen til Evry, en lille by udenfor Paris og hvor vejene mod vest skulle være mulige at gå på. Jeg håber at det er muligt at få et lift mod Italien inden ugen er omme. 


Kryds jeres fingre.


/ Mathias  


Billeder fra LE PARADIS DES GAYS
  
Tro det eller ej. Manden på det her billede er 38 år gammel.
Den danske skuespiller Thure Lindhardt tidligere "loverboy"
Det er en mand som danser på stangen. 



Manden til venstre prøvede at kysse mig hele aftenen.